maanantai 7. kesäkuuta 2010

Haaste itselleni vol. 1

Haastan itseni tänä kesänä muuttamaan siisteystapojani. Ukon mukaan se on aina minun syyni että kämppä on sotkuinen (vaikka tiskaan joka toinen päivä ja ukko ei saa imuroitua kuin kerran kolmessa kuukaudessa) joten tapani mukaan näytän väittämälle närhen munat.

Step 1. Vessan täydellinen siivous.
-Hoitui yhdessä illassa kouluhommien jälkeen. Olen itseasiassa siivonnu vessaa muutenkin noin kerran viikossa tai kahdessa, riippuen siitä kuinka paljon on tullut vietettyä kotona aikaa. Nyt tosin tuli seinät ja patterin (yök!) tausta pestyä kans. Kyllä siellä ihan hometta on vaikka KOAS väittää että se olisi vain likaa. Hinkkasin myös suihkutilan lattiasta kaiken töhnän irti ja vahasin muovimaton.

Tulos: Ihanalta tuoksuva vessa joka oli putipuhdas noin kaksi tuntia, kunnes ukko meni suohkuun. Matotatot eivät vieläkään ole tampattuja, sillä sekin on ukon homma, ja lattia oli kahden tunnin jälkeen niin täynnä ukon hiuksia että ällötti. Työnjako siis toteutui omalta osalta yhdessä illassa, nyt noin viikkoa myöhemmin lattia on yhä imuroimatta, pesemättä ja matot tamppaamatta. Lavuaatin pyyhin joka ilta töhnästä ja vessapöntön pesen tarpeen vaatiessa. Tulos siis omalta osalta onnitunutta.

Nyt jos jatkan näin pienellä panoksella päivittäin, ei suuria määriä likaa ehdi kertyä kovinkaan paljon, joten kertasiivoukselta on helppo välttyä melko pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Translate